أحدث الموضوعات

طريقه عمل بيتزا فراخ باربكيو ألذ اكله


طبخ,مطبخ,تحدي الطبخ,تحدي,حيل الطبخ,يطبخ,نطبخ,الطبخ,لبنان,وصفات,بيتزا,طبخات,شبة,المطبخ,صيد,عبد,صوت طبخ,القصار,فن الطبخ,طعام,البر,أكبر,ربيع,اكبر,الامارات,حيل للطبخ,أدوات مطبخ,ذبيحة,طبخ ابو سعد,بيض,قطا,شعر,طريقة,إبداع,الحطب,دخل,جدة,بصل,سحس,وصفات سهلة,قطر,امطار,حرب,ابو
احلي طريقه لبيتزا الفراخ


المكونات
1 كيلو دقيق

100 جرام زبادي

10 جرام خميره

10 جرام ملح
5 جرام سكر
30 جرام زيت
50 جرام زيتون مخلى
عيدان شيش طاووق
صلصه طماطم
400 جرام جبنه موتزاريلا
صوص الباربكيو
500 جرام وراك فراخ مخليه مقطع مكعبات
1 كيس خلطة شيش طاووك كنور

طريقه التحضير


تتبل الفراخ بخلط توابل الشيش طاووك كنور ونصف كمية الزبادي وتترك لمدة ساعه ثم تطهى علي الجريل أو في الفرن وتترق جانبا

ثم نحضر الدقيق ونخلط عليهم الخميرة والسكر ونصف الزبادي ونصف الزيت ونعجن حتى نحصل على عجينه متماسكه ونتركهم تختمروا



بعد ذلك نفرد العجينة وندهنها بصلصه الطماطم ونرشها بالجبنة الموتزاريلا ثم نغطيها بشريحه أخرى من العجينة ساده وتحكم جيدا ونقطعها شرائط ونحضر اسياخ الشيش طاووك نضع الفراخ قطعه بعد قطعه وترك مسافه للعجينة ونلف العجين ونضع زيتونة مخليه ونلف شريط العجين على السيخ حتى اخره. يزود صوص الباربكيو على وش البيزا

ليست هناك تعليقات