أحدث الموضوعات

سيخ الشاورما السوري بكل سهوله بالبيت food




شاورما,شاورما لحم,شاورما دجاج,شاورما تركية,شاورما سورية,الشاورما,شاورما الدجاج,شاورمة,شاورمر,شورما,اكل,شاورما جاج,شاورما عربي,شاورما اللحم,شاورما الفراخ,مطاعم الشاورما,تحدي,بهارات الشاورما,شاورما على الطريقه,وصفات,الشاورما على طريقة,دونر,سندويش





سيخ الشاورما السوري بكل سهوله اعمليه في بيتك و فرحي اولادك
سيخ #الشاورما_السوري بأسهل طريقة و الطعم ولا اروع.
#التحدي_الذهبي 💛



نحتاج الى اعواد الشيش طاووق ورق فويل لعمل القاعده




المكوّنات
٤

كيلو صدور بانيه
1 فلفل الوان
1 طماطم شرائح
شرائح بصل
قليل مايونيز
قليل لبن
ملعقة من :
ملح،
فلفل،
جوزة الطيب،
بصل بودرة،
ثوم بودرة،
بابريكا،
سماق
ملعقة طعام دبس رمان
1 ليمون
رشة زنجبيل

الخطوات
ساعه


في وعاء غويط نضع المايوينز و دبس الرمان و اللبن و عصرة الليمون و كل البهارات و مقلب كويس جداً





نغسل الفراخ كويس بالماء و الليمون و نسيبها تصفي المياه دي خطوه مهمه عشان متبقاش زففره





بعد ما تتصفي نضيف الفراخ و الخضار للتتبيله و نسيبها في الثلاجه ساعتين على الاقل لو باتت هتبقي روووعه





بعد ما الفراخ تتبل نشكل ورق الفويل على شكل نصف كره و نثبتها في صينيه و نغرز خمس اعواد شيش فيها





نرص طبقه من الخضار و طبقه من الفراخ و هكذا لحد ما توصل لقمة البرج بتاعنا و نصب عليها بواقي الخلطة 😊





نحط ماء ساخن في ارضية الصينيه بتاعتنا و ده مهم جداً عشان يطري الفراخ و متبقاش ناشفه..





ندخلها فرن سخن على حراره ٢٤٠ لمدة ٤٠ دقيقه و لو الماء نشفت نضيف ماء تاني (ساخنه) و نشغل الشوايه لمدة خمس دقائق و بألف هنا و شفا

#شيف_ديلر

ليست هناك تعليقات